HomeΣεμινάριο Internet Marketing

Το Theskati.gr διοργανώνει Online Σεμινάρια Internet Marketing με σκοπό να βοηθήσει της Επιχειρήσεις που συνεργάζονται μαζί του στο να αποκτήσουν μία διαφορετική εικόνα στην προσέγγιση πελατών από το Internet και να δημιουργήσει  μία σχέση εμπιστοσύνης χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία και της στρατηγικές που χρειάζονται επάνω σε αυτό.
online seminar

Τι θα Αναλύσουμε στο Σεμινάριο?

Απλές και έξυπνες μεθόδους για το πώς μπορείς να αυξήσεις της πωλήσεις σου χρησιμοποιώντας το Internet!

Κλείστε την θέση σας μόνο με 28€!

(προνομιακή τιμή από 140!)

κάντε κλικ εδώ!

Διάρκεια: Τρείς (3) ώρες!

Η τιμή του σεμιναρίου είναι κανονικά 140 ευρώ!!
Μέσα από αυτήν τη σελίδα μπορείτε να συμμετέχετε με μόλις 28 ευρώ!!

Τι μπορείτε να περιμένετε σε αυτό το τρίωρο Online Σεμινάριο:

Πως να αποκτήσετε έναν Οδικό Χάρτη για να ξεκινήσετε την δική σας εξωστρεφή επιχείρηση στον χώρο του Internet.
Πως να αποφύγετε το λάθος που κάνει το 90% των online επιχειρήσεων στην Ελλάδα.
 Πως να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε την λίστα των πελατών σας με τον σωστό τρόπο με απίστευτα χαμηλό κόστος. Τι εργαλεία υπάρχουν διαθέσιμα και τι δυνατότητες έχουν !
Πως να κάνετε branding και να δημιουργήσετε πιστή πελατεία.
Πως να χτίσετε επιχείρηση σε άλλες χώρες χρησιμοποιώντας την δύναμη του Internet.

Η Θεματολογία του Σεμιναρίου: 

Θα μιλήσουμε για Email Marketing & Αγωγούς πωλήσεων και πόσο σημαντικά είναι για μία Επιχείρηση ή έναν Επαγγελματία.
Θα μιλήσουμε για την διαφήμιση στην Google & το Facebook και πως τα συνδυάσεις με τους αγωγούς πωλήσεων και θα δώσει σημεία ιδιαίτερης προσοχής για μοναδικά αποτελέσματα !
Θα μιλήσουμε για το πως μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειρίζεστε μια τεράστια λίστα πελατών με το σωστό τρόπο & με απίστευτα χαμηλό κόστος. Τι εργαλεία υπάρχουν διαθέσιμα και τι δυνατότητες έχουν !
Θα μιλήσουμε για το πως μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου Website, Eshop & Mobile App με τα κλειδιά στο χέρι σε προνομιακή τιμή.
Τέλος θα μιλήσουμε για Affiliate Marketing για επίδοξους επιχειρηματίες και εξειδικευμένες προτάσεις σε όσους ασκούν ήδη επιχειρηματική δραστηριότητα. Ίσως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του σεμιναρίου !

Ποιος είναι ο ομιλητής

Ο Βαγγέλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά τις σπουδές του στο Deree College και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, σπούδασε Computer Science στο πανεπιστήμιο George Washington στην Washington DC όπου και έζησε για δύο χρόνια.

Στις αρχές του 1996 επέστρεψε στην Ελλάδα για να ξεκινήσει την δική του επιχείρηση η οποία γνώρισε σημαντική επιτυχία.  Χάριν της επιτυχίας αυτής ήταν περιζήτητος ομιλητής σε Ελλάδα και σε Εξωτερικό.

Έχει μιλήσει σε μεγάλα και μικρά συνέδρια στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό πολλές φορές.  Στο εξωτερικό τον έχουν καλέσει επανειλημμένως σε σεμινάρια έως και 10.000 συμμετεχόντων σε Αμερική, Ην. Βασίλειο, Ιταλία, Κροατία, Σλοβενία, Ουκρανία, Δανία, Σουηδία, Φινλανδία, Τουρκία, Ρουμανία και Πολωνία.

Ο Βαγγέλης είναι επιχειρηματικός coach σε εκατοντάδες ανθρώπους τα τελευταία 22 χρόνια.

Επίσης κάνει και πολύ συχνά, σύντομα Webinar, με συμμετέχοντες από Ελλάδα και σχεδόν όλες τις χώρες τους εξωτερικού, όπου δίνει επιχειρηματικές συμβουλές και κατευθύνσεις.

Έχει δημιουργήσει και το δικό του προσωπικό αγγλόφωνο κανάλι στο youtube με συμβουλές σε ένα πολύ στοχευμένο επιχειρηματικό μοντέλο με πάνω από 400 συνδρομητές από 30+ χώρες.

Τα τελευταία 4 χρόνια έχει ασχοληθεί με την δημιουργία online επιχειρήσεων και έχει επενδύσει όσο λίγοι στην εκπαίδευση και στην εκμάθηση των δυνατοτήτων παραγωγής εισοδήματος που μας προσφέρει το Internet.

Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα, ζουν στην Αττική και έχουν δύο παιδιά: Τον Βασίλη και την Αλωίδα.

Bonus για όσους κλείσουν τη θέση τους στο Σεμινάριο άμεσα!

Δωρεάν 15 λεπτη προσωπική συμβουλευτική συνάντηση με τον ομιλητή μετά το σεμινάριο για να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας!

Live Chat στην σελίδα του Σεμιναρίου για ερωτήσεις & απαντήσεις

Για ποιους είναι το σεμινάριο:

Επιχειρηματίες ή Επαγγελματίες που δεν έχουν αποτελεσματική ή καθόλου παρουσία στο διαδίκτυο.

Άτομα που θέλουν να δουλέψουν ανεξάρτητα χωρίς χρονικούς περιορισμούς, αγαπούν την τεχνολογία και θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας.

Σε όποιον θέλει να αποκτήσει εισόδημα από άλλες χώρες/ηπείρους.

Login

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already have account?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.