Μάθετε τα πάντα για τον Theskati.gr αλλά και για όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Τί είναι το Theskati.gr;
Ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος Theskati.gr αποτελεί από τα πιο δημοφιλή portals, που με επιτυχία φέρνει κοντά τον επιχειρηματικό κόσμο με τους καταναλωτές, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις της Ελλάδας με τον πιο οικονομικό και αποδοτικό τρόπο.
Σκοπός του Theskati.gr είναι η παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών διαδικτύου σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της εταιρικής ταυτότητας και γενικότερα της θέσης τους στην αγορά, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου.
Ο ηλεκτρονικός οδηγός διαφημίζει και θα συνεχίσει να διαφημίζει τις επιχειρήσεις 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες το χρόνο, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Πώς λειτουργεί ο Ηλεκτρονικός Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος Theskati.gr;
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υπηρεσίες προβολής στους εγγεγραμμένους επιχειρηματίες – μέλη του οδηγού και πληροφορίες στους επισκέπτες για τους επαγγελματίες που χρειάζονται σε κάθε περίπτωση.
Δικαίωμα εγγραφής στον οδηγό έχουν όλες οι επιχειρήσεις, οποιασδήποτε νομικής μορφής και οικονομικού μεγέθους, καθώς και όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες.
Τα πνευματικά δικαιώματα του περιεχομένου που έχει εισαχθεί και θα εισαχθεί στο δικτυακό τόπο από την εταιρία, προστατεύονται από τις διατάξεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στην εταιρία ή στον εκάστοτε δικαιούχο τους, διατίθενται δε στους επισκέπτες αποκλειστικά για προσωπική (μη εμπορική ή κερδοσκοπική) χρήση.
Για την ορθή χρήση του οδηγού, κάθε επιχειρηματίας-μέλος καλείται να δηλώνει τα αληθινά και ισχύοντα προσωπικά στοιχεία του και να ενημερώνει άμεσα το Theskati.gr για κάθε αλλαγή στοιχείων. Τα στοιχεία αυτά δεν μεταπωλούνται.
Αντιμετωπίζω κάποιo πρόβλημα με τη διαφήμιση μου. Πού μπορώ να απευθυνθώ;
Για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να στείλετε email στην φόρμα επικοινωνίας, ή στο τηλ. επικοινωνίας: 6906 391979
social media του Theskati.gr
Εάν είστε επιχειρηματίας, καλό είναι να ακολουθείτε τις σελίδες μας καθώς μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες μας, προσφορές, νέα τεχνολογίας και χρήσιμα άρθρα για την προώθηση της επιχείρησης σας. Και οι επισκέπτες όμως μπορούν να βρουν προσφορές από επαγγελματίες και χρήσιμα άρθρα.
Κάποια στοιχεία της επιχείρησής μου έχουν αλλάξει ή θέλω να διαγράψω την προβολή μου λόγω σύνταξης, διακοπής των λειτουργιών ή για προσωπικούς λόγους. Πώς μπορώ να το κάνω;
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 6906 391979
Ενδιαφέρομαι για κάποια υπηρεσία. Πώς μπορώ να εγγραφώ στον Theskati.gr;
Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε για κάποια υπηρεσία από το Theskati.gr καλέστε στο τηλ. 6906 391979 ή συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

© 2020 Theskati.gr
All Rights Reserved​​

Εγγραφή στο Newsletter

Είσοδος / Εγγραφή

Σύνδεση

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our πολιτική απορρήτου.

Already have account?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

elGreek