Παρουσίαση του Βιβλίου "Ο Νόμος της Επιτυχίας" στον Ιανό (Θεσσαλονίκη)

18-01-2017

Νέα παρουσίαση βιβλίου στον Ιανό (Θεσσαλονίκη)

Ημερομηνία:Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Ωρα:  19:00

Μέρος: Βιβλιοπωλείο Ιανός, Αριστοτέλους 7 

 

Οι εκδόσεις THE LAW OF SUCCESS PUBLISHING σας προσκαλούν στον ΙΑΝΟ για να γνωρίσετε το έργο του Napoleon Hill (1883-1970) με τίτλο Ο Νόμος της Επιτυχίας.

 

Σας προσκαλούμε όλους, να μοιραστούμε μαζί σας τη φιλοσοφία πάνω στην οποία χτίστηκε κάθε μορφή επιτυχίας.

Κεντρικό πρόσωπο της παρουσίασης θα είναι ο γνωστός ηθοποιός, μεγάλων επιτυχιών, Στρατος Τζώρτζογλου

Όλοι όσοι θα παρευρεθείτε στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε, από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, πώς η μελέτη του βιβλίου Ο Νόμος της Επιτυχίας και η φιλοσοφία του Napoleon Hill κατάφερε να επηρεάσει τη δική του πορεία.

Το βιβλίο αυτό, που σχεδόν έναν αιώνα μετά την πρώτη του έκδοση εξακολουθεί να σημειώνει ρεκόρ πωλήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν είναι ένα απλό «βιβλίο αυτοβοήθειας», από τα αμέτρητα που έχουν πλημμυρίσει την αγορά τα τελευταία χρόνια.

Ο Νόμος της Επιτυχίας, που για πρώτη φορά εκδίδεται στην Ελλάδα, αποτελεί μια ολοκληρωμένη μέθοδο που βοηθά τον μαθητή της να φτάσει σε πρωτόφαντα επίπεδα επιτυχίας – και όχι μόνο οικονομικής.

Ο Νόμος της Επιτυχίας είναι το απόλυτο εγχειρίδιο για τον άνθρωπο που θέλει να Νικήσει και να Ευτυχήσει. Μέσα από συγκεκριμένα μαθήματα, διδάσκει τα μυστικά της αυθεντικής και διαχρονικής επιτυχίας – σε κάθε τομέα. Και, αυτό, επειδή εμπεριέχει τη διαχρονική σοφία του πρωτοπόρου Ναπολέοντα Χιλ, χάρη στην οποία χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο είδαν τη ζωή τους να αλλάζει εντυπωσιακά.

Ναι, εφαρμόζοντας τον Νόμο της Επιτυχίας, θα μάθεις πώς να σκέφτεσαι σαν Νικητής, πώς να γίνεις Νικητής. Και θα δεις κι εσύ τα πιο τρελά σου όνειρα να βγαίνουν αληθινά…

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Δημήτρης Μητσόπουλος-Εκδότης

Γιώργος Σαμπροβαλάκης-Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης

Παναγιώτης Παλασίδης-Επιμελητής, Φιλόλογος

Στράτος Τζώρτζογλου-Ηθοποιός 

 

 

 

 

Subscribe to our mailing list

* indicates required