Καταχώρηση προσφοράς/προιόντων στο Theskati.gr (ετήσια ή εξάμηνη)

16-09-2016
Η καταχώρηση της προσφοράς είναι ενα πολύ σημαντικό κομμάτι των επηχειρήσεων στην αγορά γιατί αυξάνει την προβολή δημιουργεί καλό όνομα  λειτουργώντας πάντα  ανταποδοτικά για την επηχείρηση προσελκύώντας πελάτες και αυξάνωντας το τζίρο.
 
Η ομάδα του THESKATI.GR έχει δημιουργήσει ενα πολύ δυναμικό και αποτελεσματικό πακέτο προσφορών/προιόντων για την επηχείρηση που θέλει να προωθήση της υπηρεσίες της ή τα προιόντα της.
 
 
Διάβαστε αναλυτικά το πακέτο και στείλτε τα βασικά στοιχεία στη φόρμα εγγραφής και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για όλες τις λεπτομέρειες.
 
Ευχαριστουμε.
 
 
Καταχώρηση Προσφοράς
2)  Στοιχεία Επιχείρησης & Περιγραφή Επιχείρησης.
3)  Facebook & site επιχείρησης.
4)  Ακριβής τοποθεσία στον χάρτη με αναλυτικές οδηγίες διαδρομής.
5)  Αναλυτικη περιγραφή υπηρεσιών/προιόντον της προσφοράς.
6)  Κουπόνι Πελάτη (κωδικός κουπονιου) με E-mail, Ονοματεπώνυμο. 
7)  10 φωτογραφίες υπηρεσιών/προϊόντων προσφοράς.
8)  5 έως 10 φωτογραφίες επιχείρησης.
9)  Δυνατότητα αλλαγής προσφοράς ως και 4 φορές τον χρόνο.
10) Προώθηση μεσω διαφημστικών δυκτίων και Newsletter.  
 
 
 
 
 
 
Πως δουλεύει?? είναι απλό! Το Theskati.gr.συνεργάζεται με ένα μεγάλο δίκτυο κορυφαίων επιχειρήσεων στην Ελλάδα για να σας φέρουμε τις καλύτερες προσφορές με τη μορφή ενός εκπτωτικού κουπονιού! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγχετε τα email σας όπου θα σας στέλνουμε τις εβδομαδιαίες προσφορές, τις οποίες μπορείτε εύκολα να αγοράσετε με μία μόνο κίνηση αφήνωντας το ονοματεπώνυμο και το Email σας στην καταχώρηση της προσφοράς. Το κουπόνι θα σας αποσταλεί στο Email σας το οποίο εκτυπώνεται και εξαργυρώνεται κατα την  επίσκεψή σας στην επιχείρηση που σας την προσφέρει.Ο κωδικός του Kουπονιού είναι αυστηρά προσωπικός.

Καταχώρηση προσφοράς/προιόντων

* indicates required