ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΛΗΣ-CITY GUIDE SALONICA STYLE Μουσική-Live Stage Wax Tailor Live Band στο Fix Factory of Sound | Live Stage | Θεσσαλονίκη

Wax Tailor Live Band στο Fix Factory of Sound | Live Stage | Θεσσαλονίκη

http://theskati.gr/media/reviews/photos/thumbnail/300x220c/28/e9/f5/WaxTailor-46-1483353230.jpg
388   1   0
 
Wax Tailor Live Band στο Fix Factory of Sound | Live Stage | Θεσσαλονίκη

Στοιχεία

Διεύθυνση
26ης Οκτωβρίου 15
Περιοχή
Κέντρο
Latitude
40.6416812
Longitude
22.9148863

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 ο Wax Tailor στο Fix Factory of Sound

 

Εισιτήρια:  

Η προπώληση ξεκινάει στα 20 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων.

Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 25 ευρώ (για ένα εισιτήριο) και 45 ευρώ (για δύο εισιτήρια).

Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 28 ευρώ.

 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00

Ο Wax Tailor έχει εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της electro hip-hop / downtempo σκηνής. Με 5 studio και 2 live albums στο ενεργητικό του και έχοντας πραγματοποιήσει εκατοντάδες συναυλίες σε πάνω από 50 χώρες, προσελκύει θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο με ένα μοναδικό μίγμα cinematic hip-hop, soul και funk. Το νέο του album, “By Any Beats Necessary”, το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα του περασμένου Οκτώβρη, συγκεντρώνει τις εμπειρίες και τους ήχους που συνέλεξε ο καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης περιοδείας του στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα μουσικό road trip με blues, rock και soul επιρροές.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως η μουσική του γοητεύει με την ιδιότητά της να ακούγεται ταυτόχρονα μοντέρνα και διαχρονική, αποτελώντας ιδανικό όχημα για τις απολαυστικότερες αποδράσεις. Οι ζωντανές εμφανίσεις του συνηγορούν ακόμα περισσότερο σε αυτό. Τα video projections, που αποτελούν μέρος του show, προβάλλονται στο πίσω μέρος της σκηνής και συνδυάζονται με τη μουσική που ξεκινά από τα turntables του Wax Tailor και εμπλουτίζεται από μία full μπάντα με κιθάρα, μπάσο, έγχορδα, πλήκτρα και πνευστά, δημιουργώντας μία μαγική ατμόσφαιρα.

   

 Γραφτείτε στο Newsletter  για Cinema, Θέατρο, Συναυλίες & Διαγωνισμούς

* indicates required

   

   

   

   

 

ΧΑΡΤΗΣ